Hoitovaihtoehdot

Kalevalainen jäsenkorjaus

Kalevalainen jäsenkorjaus on yksi vanhimpia suomalaisia hoitomuotoja. Siinä käsitellään koko keho jalkapohjista kallonpohjaan saakka ja tasapainotetaan ihmisen kineettinen ketju mobilisaatiokäsittelyn avulla. Hoidossa käsitellään monipuolisesti lihaskalvoja eli faskioita, lihaksia, sidekudoksia ja niveliä. Mobilisoinnissa  ei koskaan ylitetä nivelen luontaisia liikeratoja ts. "niksautella".

Hoito on kokonaisvaltainen, lempeä mutta tehokas hoitomuoto, jossa pyritään  aina hakemaan vaivan aiheuttaja pelkän oireen hoitamisen sijaan.

 

 

Klassinen hieronta

Klassisessa hieronnassa käytän eri tekniikoita. Tarpeen mukaan liitän hoitoon  nivelten mobilisointia, triggerpisteiden ja lihaskalvojen käsittelyä, passiivisia venytyksiä ja lämpö-tai kylmähoitoa.

Hieronta voidaan tehdä joko kuntouttavana tai rentouttavana hoitona. Kuntouttavassa hoidossa keskityn tietyn ongelma-alueen hoitoon ja tässä tulevat käyttöön erityiset tekniikat. Rentouttava hieronta on erinomainen tapa stressin ja jännitystilojen purkamiseen. Hieronta sopii erilaisten kipu- ja jännitystilojen hoitamiseen, lihashuollon ylläpitoon ja rentoutumiseen.