Haluatko jakaa OLO kokemuksesi myös muille?

Otan mielelläni vastaan palautetta ja kuulen millainen on OLOsi hoidon jälkeen. Voit lähettää  viestin sähköpostilla hoitolaolo@gmail.com, tai Facebook viestinä Hoitola OLOn sivuilla www.facebook.com/hoitolaolo.

Luvallasi julkaisen OLO kokemuksia myös tässä osiossa.

 

"Kiitos kalevalaisesta jäsenkorjauksesta jo jokin aika sitten. Toivoit silloin palautetta hoidosta, joten kerron nyt lyhyesti fiiliksiäni hoidon jälkeen.
Käsittely tuntui hyvin kevyeltä, melkein vain silittelyltä, mutta keho reagoi siihen voimakkaasti. Olin kyllä varautunut uusiin tuntemuksiin, mutten ehkä niin vahvoihin.

Monta päivää hoidon jälkeen jokin kohta kehossa ilmoitti itsestään, välillä oli kipujakin, jotka kuitenkin menivät ohi päivässä tai parissa. Niska oli hoidon jälkeen parempi pidempään kuin tavallisen hieronnan jälkeen, vaikutukset olivat siis tosiaan pitkäkestoisia. Vasta useita viikkoja hoidon jälkeen havahduin siihen, että kuukausien ajan minua vaivannut kipukohta kainalon alla/lapaluun takana olikin hävinnyt. Se ei ole vieläkään palannut.

Hoito oli siis tehokas ja samalla kiehtova kokemus. Kiitos siis vielä kerran ja hyvää kesän odotusta!" (Merja K.)

"Olen ollut useamman kerran Kaisun jäsenkorjauksessa erilaisten aktiiviliikkujan pikkuvaivojen kanssa ja saanut aina hoidosta avun kipuihini. Tiedän, että lääkäristä olisin näihin vaivoihin saanut vain särkylääkettä, mikä olisi lopulta johtanut vakavampaan ongelmaan, kun liikkumista jatkaessani kehon virheasento olisi saanut aikaan lisää vahinkoa. Hoito on hellävarainen, minkä uskon antavan keholle mahdollisuuden antautua siihen pelkäämättä, että kohta sattuu. Luotan Kaisun ammattitaitoon ja tiedän hänen myös kehottavan asiakkaitaan menemään lääkäriin sellaisten ongelmien kanssa, joita jäsenkorjaus ei paranna. Suosittelen siis lämpimästi Kaisun hoitoja." (Satu Elina L.)

 

"Minäkin suosittelen lämpimästi. Elämäni käännekohta kehossa. Kiitos Kaisulle jäsenieni korjaamisesta. Takaisin iloon <3" (Maija N.)

 

"Lämpimästi suosittelen - tulee hyvä OLO!" (Satu H.)

 

Petrin kokemuksen Kalevalaisesta jäsenkorjaushoitojaksosta voit lukea oheisen linkin kautta:

Petri Kuosmanen palaute.pdf

 

Ailan palaute:

Ailan palaute .pdf